Smrtící válečníci
3 října, 2019
Prodej bytů Praha
29 dubna, 2021

Zahulíme, uvidíme 3

Vánoční svátky jsou tu. Tentokrát budou ale spíš sjeté než svaté. Harold a Kumar se po letech odloučení znovu dávají dohromady, aby našli náhradu za zničený vánoční stromek. Než aby přiznal barvu před svým bláznivým tchánem, rozhodne se Harold vypravit se s Kumarem na drogový trip, aby za strom našli perfektní náhradu. Na cestě naleznou zpěv, tanec a opravdového ducha Vánoc. A možná potkají i vzkříšenou legendu: jedinečného a neopakovatelného Neila Patricka Harrise.(oficiální text distributora)

Režie: Todd Strauss-Schulson
Hrají: Cassie Keller, Danneel Ackles, Danny Trejo, Dave Davies, David Krumholtz, Eddie Kaye Thomas, Elias Koteas, Jake M. Johnson, Jordan Hinson, Kal Penn, Melissa Ordway, Neil Patrick Harris, Patton Oswalt, Paula Garcés, Richard Riehle, Thomas Lennon

Další názvy filmu: Zahulíme, uvidíme 3, Very Harold & Kumar 3D Christmas, A

Václav Rozsypal
Václav Rozsypal
Jsem fotograf přírody a hudebník - přesněji saxofonista - v menší jazzové kapele. Hodně času trávím v lesích liberecka a trpělivě číhám na tu pravou fotku. Také chovám a šlechtím sportovní i okrasné holuby a do tajů holubářství zasvěcuji i jiné. No a když zbude nějaký ten čas, tak ještě bloguji - třeba právě zde.

Napsat komentář